Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Miért tőlünk vásárolj?

Többé nincs mitől tartanod.

Ne keverj össze minket az átlagos olcsó terméket kínáló webshopokkal. Nálunk kizárólag igazolt forrásból származó, magas minőségi színvonalat képviselő, eredeti termékek találhatóak, amik minden tekintetben megfelelnek a magyarországi hatályos jogszabályokban foglalt kritériumoknak. 

Nincs trükk. Minden vásárlásról ÁFÁ-s számlát adunk. Nem csak azért mert ez a kötelességünk, hanem mert Te is csak akkor vagy biztonságban, ha vásárlásodat és az ezzel járó jogaidat érvényesíteni tudod.

Nem fogunk eltűnni. Minden termékünkre van jótállás. Nem fordulhat elő az, hogy lerázunk ilyen béna szövegekkel, hogy "ennyiért mit vártál" vagy hogy "pont ezért volt akciós". Ha problémád van a termékkel, MEGOLDJUK. Nem ígérjük, hogy egy perc alatt, de biztosan meg fogjuk keresni a leggyorsabb és számodra legkényelmesebb megoldást. Persze elsősorban arra törekszünk, hogy a problémát megelőzzük. 

A futárszolgálatunk gyors. Nagyon gyors. Amit a weboldalon találsz, az tényleg készleten van. Nem akkor rendeljük meg valami távoli galaxisból, amikor leadod a megrendelést, hanem itt van, a birtokunkban.  És igen, csak akkor kell kifizetned, amikor odaért.

Ha kérdésed van, fordulj az Ügyfélszolgálathoz. Kedvesek leszünk és segíteni fogunk! Az e-mailekre (ha a kezünkben van a válasz) hétvégén is válaszolunk. Amíg megírjuk a választ, addig is el tudod nálunk ütni az időd, olvasgasd híreinket.

Testközelből ismerjük az általunk forgalmazott termékeket. Minden egyes általunk forgalmazott termék megfordul a kezeink között. Nem csak ránézünk, hanem hosszas és sokszor nagyon kegyetlen tesztet hajtunk végre rajtuk. Ha egy termék nem felel meg az alábbi pontjainknak (akár egyetlen egy pontnak), nem kezdjük meg a forgalmazását. Nem kockáztatjuk meg, hogy rossz élmény érjen. 

  1. Biztonság
  2. Megbízhatóság
  3. Anyagminőség
  4. Strapabíróság

És végül minden webshop legnagyobb problémája, a panaszkezelés. Nálunk Te vagy az első, a legfontosabb és az egyetlen. Te vagy a Vásárló, Te vagy a Vevő. A vállalkozásunknál egy Főnök van és az Te vagy. Ha problémád van, megoldjuk. Ha gondod van, kezeljük. Ha nehezen megoldható, kitaláljuk hogyan lehet megoldani.

Bízhatsz bennünk. Gyorsak vagyunk. Egyszerűek vagyunk. Nagyszerűek vagyunk. És alig várjuk, hogy nálunk vásárolj. 

Üdvözlettel,

A Kütyüpiac csapata

 

Raktárkészlet
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM