Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Alig fog rájuk ismerni: jelentősen átalakíthatják a Gmailt, a Google Fotókat és megújul a Térkép is

A Google számára a 2018-as év a nagy átalakítások éve, a Gmail is a Chrome is megújult már. A jelek szerint azonban még közeleg néhány módosítás, melyek némelyike igencsak más külsőt ad majd a népszerű szolgáltatásoknak.Az idei egyértelműen a nagy változások éve a Google-nél. A cég rég nem látott ráncfelvarrásba kezdett a különböző termékeinél: először a Gmail újult meg, majd a Chrome-hoz is hozzányúltak. Ezúttal viszont már jóval nagyobb betekintést nyerhetünk abba, milyen is lesz a dizájnváltás után használni a különböző szolgáltatásokat.

Az ArsTechnica vette észre azt a videót, amelyet Adam Grabowski és Nicolo Bianchino készített. Ők ketten nem Google-alklamazottak, de szoros együttműködésben dolgoznak a céggel, így a dizájnváltásra is rálátnak. A dolog külön érdekessége, hogy a videó néhány óra leforgása után már elérhetetlenné vált, és azóta sem állították vissza a láthatóságot, ami arra enged következtetni, hogy valószínűleg nagyon hasonló lesz majd a végeredmény. Az ArsTechnica szerencsére készített néhány képernyőképet arról, hogyan is nézhet majd ki a Gmail, a Google Fotók vagy épp a Google Drive.

A felvételek alapján azt látni, a színek többségét eltüntetheti a Google. A legjelentősebb átalakítást, úgy tűnik, a Gmail kaphatja. A levelező bizonyos felületeire a terveken szinte alig lehet ráismerni, egy levélfolyam például inkább hasonlít egy messengeres chatelésre. Emellett átalakulhatnak az ikonok és a szálláskeresésnél előbukkanó információk is másként nézhetnek majd ki.

© 
© 
© 
© 
© 
© 
© 

Azt egyelőre nem tudni, a Google pontosan mikor hajtja majd végre a teljes átalakítást, de a jelek szerint a tervek maguk meglehetősen kész állatpotban vannak, így idő – és talán még egy döntés – kérdése lehet a dolog.

Forrás: hvg.hu

Raktárkészlet
Vásárlóink kedvencei
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM