Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Csak idő kérdése volt: drón zuhant az Apple Park főépületére | VIDEÓ |

Rengetegen leselkedtek már drónjaikkal az Apple új főhadiszállása felett, így szinte csoda, hogy csak most zuhant le egy ilyen vezető nélküli repülő eszköz.

Sokakat izgatott az Apple történetének legnagyobb szabású építkezése, a Campus 2, és mivel ide nem lehetett csak úgy bemenni, drónokat küldtek a létesítmény fölé, hogy azok videózzanak. Szinte hetente kerültek fel a YouTube-ra az újabb és újabb videók. Láthattuk, ahogy egyre jobban épül-szépül az új főhadiszállás, nézhettünk hajnali és naplementekor készült klipeket is. Legutóbb viszont egy drón tulajdonképpen a saját balesetét rögzítette.

A DJI Phantom 4 Pro tulajdonosa (aki egyébként a DJI appon keresztül tudta rögzíteni a felvételt a telefonján) megkereste a neves drónfotóst, Matthew Robertset (nálunk is láthatták jó néhány, az Apple Parkról készült drónvideóját). Egyrészt a segítségével szerette volna közzétenni a balesetet rögzítő videót, másrészt a segítségét kérte abban, hogy keresse meg drónjával, hol lehet a lezuhant eszköz.

© 

Roberts meg is találta azt két napelempanel között a főépület tetején. A drón tulajdonosa felvette a kapcsolatot az Apple-lel, azonban arról még nem tudni, hogy visszakapja-e a Phantomot, ami, szerinte, működőképes maradt, Robertsnek egyébként azt is elmondta, hogy semmi előjele nem volt annak, hogy a drón le fog zuhanni.

Ez az eset szerencsésen végződött, senkinek sem lett baja, de ugyanilyen könnyen sebesíthetett volna meg a drón egy éppen arra sétáló dolgozót is.

Forrás: hvg.hu

Raktárkészlet
Vásárlóink kedvencei
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM