Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Lehet, hogy így fog kinézni az idei olcsóbb iPhone

Az egyik telefontokgyártótól került ki egy renderelt kép, amelyik nagy valószínűséggel az idei LCD-kijelzős iPhone-t mutatja.


              BRUTÁLIS KEDVEZMÉNYEK!


Az eddigi értesülések szerint három új iPhone-modellt mutat majd be szeptemberben az Apple. Mindhárom szinte keret nélküli lesz, és ott lesz rajtuk a notch. Két modell OLED kijelzőt kap, és várható egy 6,1”-es LCD megjelenítővel szerelt iPhone is, ez lesz a trió legolcsóbb tagja.

A Ghostek nevű, iPhone-tokokat gyártó cégtől került ki egy renderelt kép az LCD-kijelzős modellről. Az ezen látható iPhone dizájnja az iPhone X-ére emlékeztet, és persze ott van rajta az érzékelőket rejtő notch. Az ábra állítólag a gyárból kikerült fájlok alapján készült, és – jegyzi meg a BGR – egy másik forrás is pontosnak mondta.


© Ghostek


Az említett modell egyébként nemcsak az LCD-kijelző miatt lehet olcsóbb, hanem azért is, mert az Apple lemondhat a 3D Touch támogatásról. Az is csökkentheti a költségeket, hogy nem lenne dupla a hátoldali kamera, azonban úgy hírlik, új érzékelőt és optikát használna az Apple, s ezt a kép is alátámasztja, hiszen a hátoldali kamera láthatóan sokkal nagyobb, mint ami az iPhone 8-ra került.

Az LCD-s modell 3 GB RAM-mal érkezne, a tavalyi iPhone X-be 4 GB RAM került.

Forrás: hvg.hu

Raktárkészlet
Vásárlóink kedvencei
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM