Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Nem akármilyen telefont dobott piacra az Energizer: 16 napon át bírja egy töltéssel, 12 órán át lehet nyomogatni

Az Energizer azon területen próbál kitűnni a sorból, ahol a legtöbb kritika éri ma a telefonokat. Új, androidos telefonjuknál azt helyezték középpontba, amit az elemeiknél is: a hosszú üzemidőt.

Az Energizer Power Max P600S jelzésű készülék képernyője 6 colos, tehát az óriásmobilok sorát erősíti. Az ujjlenyomat-olvasóval szerelt telefon processzora egy nyolcmagos, 2,5 GHz-es és nem mellesleg energiatakarékos MediaTek Helio P25. RAM-ból kiadástól függően 3/6 GB kerül a motorház alá, annak megfelelően 32/64 GB-nyi tárhellyel. Az előlapon egy 8 megapixeles, hátul pedig egy 13+5 megapixeles kamerapár teljesít majd szolgálatot.

Eddig egy kicsit méretes, de egyébként teljesen szokványos androidos telefon képe rajzolódik ki, de most jön csak az Energizer-faktor: a gyártó egy combos, 4500 mAh-es akkumulátort tett a készülékbe. A nagy kapacitás és az elemek terén évtizedek tapasztalatával rendelkező gyártó boszorkánykonyhájának együttese állításuk szerint igen komoly üzemidőt eredményez: egy teljes feltöltés után 16 napos készenléti idővel bír a mobil, 12 órányi nyomogatás mellett.

© 

Könnyen belátható, hogy ilyen formában a 16 napos készenlét nem gyakorlati, mint inkább elméleti mutató. Nyilvánvaló ugyanis, hogy a kéthetenkénti töltés még papíron is csak akkor hozható ki a mobilból, ha azt közben egyáltalán nem használjuk – az Energizer technológiája tehát inkább az energiamegtartásban jeleskedik. Az életszerű napi 2-3 órás nyomogatás mellett számolva nagyjából 4 nap körül lehet a használat ideje, ami persze szintén igencsak tiszteletreméltó a naponta töltendő telefonok korában. Szintén említésre méltó a 12 voltos gyorstöltési technológia.

Az üzemidő egyre nagyobb kitolása pedig nem csak az Energizer számára fontos. Az általunk is bemutatott Gionee GN5007-ben még az energizeresnél szokatlanul nagyobb, 5000 mAh-es aksi van. De a Huawei jelenlegi csúcstartója, a Mate 10 Pro is az átlagosnál jóval hosszabb használati idővel rendelkezik. Ahogy a Nokia egyik újdonsága is, amelynek ráadásul más ereje is van a beleszuszakolt milliampereken túl: 40 ezer forintba kerül.

Az Energizer új telefonja január közepén kerül majd piacra. Gyárilag nem Oreóval, hanem csak az Android 7.0 verziójával érkezik a készülék, melynek oprendszerét alighanem frissíteni lehet majd később. Hogy pontosan mennyiért lehet majd kapni, az a gyártó mostani bejelentéséből nem derült ki. A forgalmazói listán az Amazon, az Aldi és az Auchan logója is szerepel.

Forrás: hvg.hu 


De amíg nem jelenik meg, addig sincs min aggódnod, mert 25.000 MaH-s Power Bankunk most csak 3.490 Ft.


 

Raktárkészlet
Vásárlóink kedvencei
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM