Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
   

Póruljártak páran, akik frissítették Galaxy S8 telefonjukat

Nem véletlenül adják ki a gyártók a mobilrendszerek frissítését, ezekkel válnak stabilabbá, biztonságosabbá a készülékek. Azonban előfordul, hogy éppen a frissítések okozzák a problémát, mint például most a Galaxy S8 és S8+ esetében.

A hét elején kezdte el kiadni a Samsung az Android 8.0 Oreo első stabil buildjét a Galaxy S8 és S8+ készülékekre, azonban néhány óra elteltével leállította a frissítés kibocsátását. Az történt ugyanis, hogy az update után néhány eszköz váratlanul leállt, majd újraindította magát. A Samsung elismerte a problémát, nagy hibát említve a szoftverben, és ígéretet tett arra, hogy amilyen gyorsan csak lehet, kiadja a javított update-et. Azt azért hozzátette, hogy a probléma csak kevés eszközt érint, mivel nem világszerte, hanem csak néhány európai, közel-keleti országban és Indiában indította el a frissítést.

A dél-koreai cég már vizsgálja a problémát, de egyelőre még nem sikerült azonosítani a váratlan újraindítás okát. Ez azért meglepett néhány iparági elemzőt, mivel a Samsung állítólag példátlanul hosszú ideig és mélyrehatóan tesztelte az Oreót a Galaxy S8 számára. A késlekedés (vizsgálat) hatással lehet az Android 8.0 Oreo Galaxy Note8-ra történő kibocsátására is.

Az első eszközök, amelyek alapból tartalmazzák az Android 8.0 Oreót február 25-én mutatkoznak be. A Samsung Galaxy S9-ről és S9+-ról van szó.

Forrás: hvg.hu

Raktárkészlet
Vásárlóink kedvencei
Facebook rajongók
TOP TERMÉKEK
Hűségpont rendszer
100% VEVŐVÉDELEM